Vacature Regiebehandelaar

Bij Therapiepraktijk Tilburg (TPT) zijn wij op zoek naar een tweede regiebehandelaar voor 16-20 uur per week.
Ben jij een enthousiaste, pro-actieve GZ-psycholoog of Orthopedagoog-Generalist (BIG geregistreerd), die in staat is om zelfstandig te werken en ook gericht is op samenwerking binnen een klein team? En houd je van de combinatie van behandelen, coördineren en samen werkprocessen uitdenken? 
Meld je dan! Je bent altijd welkom voor een kopje thee/koffie om de inhoud van de vacature verder te bespreken.

TPT is een kleinschalige en veelzijdige (Basis)GGZ instelling voor kind en jeugd (tot 18 jaar). We bieden behandeling aan jeugdigen, hun ouders en (school)betrokkenen, met uiteenlopende vragen. Op de voorgrond staat meestal emotieregulatieproblematiek. Je werkt samen met vaktherapeuten (PMT, Beeldend), systeemtherapeutisch werkers, een orthopedagoog, een Orthopedagoog-generalist en een administratief medewerker. We zijn een enthousiast en zelforganiserend team. Er is veel ruimte voor eigen inbreng, creativiteit en het bieden van maatwerk. Zorgtrajecten worden vergoed door de gemeente volgens de Jeugdwet.

Het takenpakket is afwisselend te noemen. Je voert aanmeld- en intakegesprekken.
Als behandelaar bied je individuele behandeling (groepsbehandeling is in ontwikkeling). Ben je geschoold in EMDR of andere vormen van traumabehandeling (bv. TF-CGT)? En heb je kennis van CGT of ACT? Dan heb je een streepje voor. 
Als regiebehandelaar coördineer je (lager complexe) behandeltrajecten, o.a. tijdens werkbegeleiding en evaluatiegesprekken. Als er hoogcomplexe problematiek speelt, werk je samen met regiebehandelaars van daarin gespecialiseerde instanties.
Je mag beleid mee uitdenken en neemt deel aan multidisciplinaire overleggen en intervisie.

Jaarcontract, schaal 65, CAO GGZ

Wil je meer informatie? Neem gerust contact op met Debby ter Horst (debby@therapiepraktijktilburg.nl)