Vacature PMT-er, Dans- en Bewegingstherapeut of Dramatherapeut

Ben jij een ervaren psychomotorisch therapeut, dans- en bewegingstherapeut of dramatherapeut, met passie voor je vak en specifieke affiniteit met kinderen en jongeren? Wil jij bij Therapie Praktijk Tilburg werken in een deskundig, multidisciplinair team? Wil jij jezelf ontwikkelen in een inspirerende en gezellige omgeving? Dan ben jij degene die we zoeken! We hebben vanaf februari 2024 -voor minimaal 16 uur per week- ruimte voor een nieuwe, enthousiaste collega op de maandag, dinsdag, vrijdag, zaterdag en de avonden.

Wat bieden wij:

 • Aanbod van uiteenlopende problematiek bij kinderen en jongeren, waarbij je jouw eigen vakinhoudelijke kennis kunt inzetten;
 • Ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke groei;
 • Een dynamische werkomgeving binnen een leuk, zelfsturend en deskundig, multidisciplinair team;
 • Prachtige ruime eigen gymzaal met heel veel mogelijkheden &
 • Flexibiliteit met beschikbare uren op de maandag, dinsdag, vrijdag, zaterdag en zelfs avonden.
 • Salaris op basis van CAO GGZ.

Functie-eisen:

 • Afgeronde en erkende opleiding tot vaktherapeut;
 • SKJ-registratie is een pré; 
 • Ervaring in het vak, bij voorkeur in het werken met kinderen en jongeren met enigszin complexe problematiek en/of gezinssituaties;
 • Ten aanzien van persoonlijkheidsprofiel; deskundig, zelfstandig, flexibel en initiatiefrijk &
 • Intrinsiek gemotiveerd om in een zelfsturend team te willen werken.

Wat ga je doen:

Als psychomotorisch therapeut, dans- en bewegingstherapeut of dramatherapeut werk je binnen Therapiepraktijk Tilburg samen met verschillende disciplines, zoals de orthopedagoog-generalist, basis-orthopedagoog, systeembehandelaren en andere vaktherapeuten aan het welzijn van onze cliënten. Je krijgt de ruimte om je eigen stempel te drukken op de behandelingen en draagt bij aan de groei van onze praktijk.

Interesse?

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar info@therapiepraktijktilburg.nl. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Therapiepraktijk Tilburg – Samen werken aan duurzame verbinding

Wat ga je doen:
Als PMT-er binnen Therapiepraktijk Tilburg werk je samen met verschillende disciplines, zoals orthopedagogen, systeembehandelaren en andere vaktherapeuten aan het welzijn van onze cliënten. Je krijgt de ruimte om je eigen stempel te drukken op de behandelingen en draagt bij aan de groei van onze praktijk.

Interesse?
Herken jij jezelf in dit profiel en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar info@therapiepraktijktilburg.nl . Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Therapiepraktijk Tilburg – Samen werken aan duurzame verbinding