Ik ben nieuwsgierig, creatief, houd van verbinden en zingeving, en van nog veel meer. Anderen omschrijven mij als sensitief, liefdevol, authentiek en consciëntieus.

Het is mijn missie om kinderen weer te laten stralen. Met hen ga ik via spel op pad om de antwoorden te zoeken die zich bij hen vanbinnen bevinden. Om te begrijpen en verwoorden wat zij via spel laten zien over wat in hen leeft. Wat in hun rugzak zit dat eruit mag, mag veranderen of wat erin mag (blijven) om mee te nemen. Zodat ze lichter en sterker weer verder kunnen op hun levenspad. 

 Wat ik zo mooi vind aan spel is dat beelden vaak meer zeggen dan woorden. Het is echt de taal van het kind, dat vaak nog geen woorden heeft voor wat het vanbinnen voelt.

Ik werk bij Therapie Praktijk Tilburg omdat ik geloof dat we samen meer weten dan 1, en het mij veel energie geeft dat we als bevlogen professionals synergie creëren. In mijn werk specialiseer ik me in hoog sensitiviteit, prikkelgevoeligheid, zelfvertrouwen en verwerking van emoties bijv veroorzaakt door trauma.
Ik laat me inspireren door symbolen, verhalen en wijsheden uit verschillende culturen en religies die me helpen in verwondering te kijken naar elk kind. Naar alles wat dit kind te geven heeft / speciaal maakt en wat het nodig heeft.