Werkzaam als psychomotorische therapeute vanaf 1991.  Ik ben gestart met het werken met kinderen in een klinische en dagklinische setting en vervolgens ambulant met kinderen met zeer uiteenlopende psychiatrische en sociaal emotionele problematiek in een ambulante setting.

Van 2005 tot en met 2018 gewoond en gewerkt in Suriname en daar gewerkt vanuit een eigen praktijk en bij een lokale ambulante organisatie. Het werken met kinderen en ouders met verschillende culturele achtergronden maakten het werk zo niet nog interessanter. In deze periode ook opgeleid als Floorplay specialiste wat een bijdrage heeft geleverd aan het werken en coachen van ouders en ook aan mijn werk als psychomotorisch therapeute.

Vanaf 2018 opnieuw werkzaam in Nederland bij (Kindertherapie) praktijk Tilburg, binnen de GGZ en als werkbegeleidster van (startende) psychomotorisch therapeuten.

Het aansluiten bij het kind, het werken met bewegen en spel vanuit deskundigheid, betrokkenheid en in samenwerking met de ouders en/of opvoeders zijn voor mij de kernpunten van de behandeling.

In mijn vrije tijd ben ik een fanatiek hardloper van lange afstanden, houd ik van fietsen, zwemmen en bergwandelen en gaat natuurlijk mijn eigen gezin boven alles.